Product was successfully added to your shopping cart.
5

Bekijk alle folderdesigns

Folder maken? Dat doe je gewoon zelf online - en goedkoop - via Druk2Go

Je wilt een professionele folder maken en zoekt dus een folder design maar je hebt geen inspiratie en verstand van vormgeving.. Vroeger was je dan aangewezen op een (meestal niet goedkoop) reclamebureau maar dat is niet meer nodig. Een folder maken dus je dus nu gewoon zelf! Druk2Go heeft namelijk honderden folder designs voor je beschikbaar die op alle onderdelen zelf online door je kunnen bewerkt.

De designs zijn onderverdeeld in bedrijfscategorieën maar los daarvan kan ieder design volledig worden aangepast. Kies dus een design wat je mooi vindt, registreer je met enkele muisklikken en open de editor om zelf te ervaren hoe gemakkelijk het is. Het is een online opmaakprogramma, dus je hoeft niets te installeren op je eigen computer. Het folder ontwerp van je keuze pas je vervolgens in een handomdraai eenvoudig naar je eigen smaak en (huis)stijl aan. Makkelijker kunnen we het niet maken, zullen we maar zeggen.

Zelf Je folder maken: professionele foto's zijn een must

Een groot probleem zijn meestal de foto’s. Hoe kom je nu juist aan die specifieke foto die past bij je folder.. Eventjes een foto van internet plukken voor je folder? Slecht idee! Zowel vanwege de amateuristische uitstraling die je folder erdoor krijgt - 99% is compleet ongeschikt voor kwalitatief drukwerk - als door auteursrechtproblemen en boetes die je boven het hoofd hangen. Wég is je voordeel van het folder maken in eigen beheer...

Gratis gebruik van stockfoto’s

Hier hebben we bij Druk2Go ook aan gedacht! Om dit soort problemen te voorkomen krijg je bij Druk2Go - naast de genoemde mogelijkheid om online een professionele folder te maken - ook nog eens kosteloos toegang tot miljoenen professionele, (auteurs)rechtenvrije foto's. Momenteel hebben we 24 miljoen foto’s in de beeldbank en dat aantal groeit gestaag nog. Dikke kans dus dat met zo’n aanbod er vast wel een geschikte foto voor jouw folder bij zal zitten!

Spring eruit met je folder door een niet-standaard formaat te kiezen

Van de meest gebruikte folder formaten zijn ook de de meeste folder designs. Dat zijn de A3 en de A4 formaten en de 4x DinLang. Dat is een A4 wikkelvouw (2 keer gevouwen waardoor je op 6 pagina’s uitkomt) met een extra pagina, dus 8 pagina’s. Deze maten zijn ondermeer gemakkelijk omdat ze ook in de standaard enveloppen passen. Wel zo gemakkelijk als je een folder per post wilt versturen naar je klant.

Wil je een mooie folder maken en er meer mee uitspringen? Een exemplaar die verkoop bevordert en waarmee je je onderscheidt? Kies dan niet voor een standaard A4-wikkelslag gevouwen folder of voor een A4 tot A5 gevouwen folder. Maar ga bijvoorbeeld eens voor een in de lengte gevouwen A4 folder.

Professionele folder maken én voordelig laten drukken op pro-niveau? Ga naar Druk2Go!