Standaard folder maken - Duizenden designs om uit te kiezen

Zelf je folders maken! Kies één van de standaard designs en ontwerp zelf online. De standaard folder designs zijn de meest bestelde folderformaten zoals de A4 en A3 wikkelvouw welke 2 keer gevouwen zijn, ook wel vaak een drieluik genoemd. Ook populair zijn de folders die 1 keer zijn gevouwen zoals A4, A4, A5 en Din-Lang.

Hoe kun je folders maken

Kies eerst een formaat en daarna een design. Onder het design zie je dan een overzicht van alle bijbehorende designs. Makkelijk als je later ook bijvoorbeeld een flyer zou willen maken van hetzelfde design! Klik op de knop START MET ONTWERPEN en ervaar zelf hoe gemakkelijk zelf folders maken is.

Product was successfully added to your shopping cart.
5
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 16 van 486 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 31
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 16 van 486 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 31

Folders maken van de standaard formaten

De standaard formaten bieden verreweg de meeste keuze in desigs. Al deze designs zijn direct online naar eigen wens helemaal aan te passen. U kunt alle teksten, kleuren, afbeeldingen en elementen verwijderen of aanpassen

 Een A4 wikkelvouw folder blijft het meest populaire formaat samen met de A4 gevouwen tot een A5. Bekijk rustig alle designs en kies er een om aan te passen in de editor. Dit is kosteloos!  Pas als u helemaal tevreden bent bestelt u de folders. Zelf folders maken is heel gemakkelijk en bespaart u veel geld.