Product was successfully added to your shopping cart.
5

Folder ontwerpen

 

Bekijk alle folders designs

Zelf een folder ontwerpen en laten drukken? Zo gemakkelijk was het nog nooit!

Druk2Go heeft voor jou vele professionele designs gemaakt die je online zelf kunt aanpassen. Vervang foto's door je eigen foto's te uploaden of kies uit onze beeldbank met 24 miljoen prachtige foto's van hoge resolutie. Bij Druk2Go hebben we geen verborgen prijzen! Je kunt rustig je folder ontwerpen en deze opslaan en de volgende dag weer verder gaan. Download een PDF proef en bestel daarna pas je folders. <

Een folder ontwerpen en daarna met spoed bestellen?

Heb je haast met een bestelling? Kleinere oplages kunnen we zelfs de volgende dag al leveren als je voor 12.00 uur besteld.
Je eigen folder ontwerpen doe je gewoon helemaal zelf online bij Druk2Go!

Hoe werkt het?

Klik op de rode knop BEKIJK ALLE DESIGNS. U komt nu op een totaal overzicht waar alel folders staan die u kunt onwerpen. De folders zijn onderverdeeld in drie categorieën:

- Standaard folders
- Vierkante folders
- Overige formaten

Standaard folder ontwerpen - De meeste gebruikte formaten en de meeste designs.

Het meest gebruikte folderformaat is de A4 wikkelslag ook wel de A4 drieluik genoemd. Ook de A4 1 keer gevouwen tot A5 wordt heel veel besteld. Van deze formaten zijn daarom de meeste designs te vinden.

Vierkante folders en overige formaten ontwerpen 

Met een ander formaat folder valt u zeker op! Druk2Go heeft in de minder gebruikte formaten ook een groot aanbod aan de signs. Denk bijvoorbeeld eens aan een vierkante folder, 1 of 2 keer gevouwen of een 2 x A5 folder liggend. 

Hoe kan ik zelf een folder ontwerpen?

Dat is heel gemakkelijk. Kies eerst een design. Onder het design vind je vervolgens alle bijbehorende designs van dezelfde "familie". Klik op de rode knop START MET ONTWERPEN. Log vervolgens in of maak snel een account aan door je naam, emailadres en een zelf gekozen wachtwoord in te vullen. In de editor wordt nu het designs getoond en door te klikken op een tekst, foto, kleur of andere opmaakelement verschijnt er een tool met de tekst BEWERKEN on het midden. Klik op BEWERKEN en een klein panel opent met alle mogelijkheden daarin om wijzigingen door te voeren. 

Een foto vervangen

U kunt gemakkelijk een foto vervangen door deze vanaf uw computer te uploaden of door een keuze te maken uit een van de vele stockfoto's. Klik weer op BEWERKEN en daarna op "wissel afbeelding". In het venster dat nu opent kunt u alle mogelijkheden zien.