Folder maken - online | snel en goedkoop!

Waarom veel geld uitgeven aan een reclamebureau als je ook zelf online een professionele folder kunt maken! En van bijna alle folderdesigns zijn ook bijbehorende flyers, briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, posters en andere drukwerkproducten gemaakt. Je kunt dus niet alleen je folder maken maar daarnaast een hele eigen huisstijl maken. Klik hieronder op een design om ook alle gerelateerde designs te zien.

Product was successfully added to your shopping cart.
5
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 16 van 674 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 43
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 16 van 674 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 43

Zelf een folder maken! Dat is helemaal niet moeilijk want de vormgevers van Druk2Go hebben voor jou de basisdesigns al gemaakt.

Kies een folderformaat en start met ontwerpen. Je kunt kiezen uit standaard folders, vierkante folders en overige formaten.

Standaard folder maken

De standaard folders zijn de meest gebruikte formaten zoals bijvoorbeeld het A4 en het A3 formaat. Verreweg het meest besteld is Folders A4 wikkelslag gevouwen

Vierkante folders

De vierkante folders worden steeds populairder. Echte en product waar je je mee kunt onderscheiden!

De vierkante folders zijn er met één of twee vouwen. Een veel besteld formaat is folders-2x-q4-1-x-gevouwen-design

Overige formaten

De overige formaten worden wat minder vaak gebruikt. Dat schept natuurlijk juist mogelijkheden om eens iets anders te maken. Van elk formaat hebben we een blanco template gemaakt zodat je helemaal zelf je folder kunt maken.

Een chique formaat waar ook nog een aantal designs beschikbaar van zijn vinden wij eigenlijk de Folders 3x A5 wikkelslag gevouwen