Zonder tussenkomst van een (vaak duur) reclamebureau of ontwerper, maak je voortaan gemakkelijk zelf een professionele folder.

Daarvoor upload je óf een eigen folder ontwerp in ons online opmaakprogramma, óf kies je er daar (kosteloos) eentje uit honderden professionele ontwerpen. Het folder ontwerp van je keuze pas je vervolgens in een handomdraai, eenvoudig naar je eigen smaak en (huis)stijl aan. Een kind kan de was doen, zullen we maar zeggen.

Folders maken en drukken met professionele foto's is een must

Eventjes een foto van internet plukken voor je folder? Slecht idee! Zowel vanwege de amateuristische uitstraling die je folder erdoor krijgt - 99% is compleet ongeschikt voor kwalitatief drukwerk - als door auteursrechtproblemen en boetes die je boven het hoofd hangen. Wég is je voordeel van het folder maken in eigen beheer...

Om dit soort problemen te voorkomen krijg je bij Druk2Go - naast het genoemde gratis gebruik van professionele folder ontwerpen - ook nog eens kosteloos toegang tot miljoenen professionele, (auteurs)rechtenvrije foto's.

Spring eruit met je folder door een niet-standaard formaat te kiezen

Wil je er met je folder uitspringen? Een exemplaar die verkoop bevordert en waarmee je je onderscheidt? Kies dan niet voor een standaard A4-wikkelslag gevouwen folder of voor een A4 tot A5 gevouwen folder. Maar ga bijvoorbeeld eens voor een 4x DIN-LANG folder.

Professionele folder maken én voordelig laten drukken op pro-niveau? Ga naar Druk2Go!